تاریخچه ی فعالیت های کمیته ی خراسان ( فعالیت های بعد ازتجمع ) بخش اول

آمار مطالب

کل مطالب : 474
کل نظرات : 9

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 46

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 60
باردید دیروز : 3
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 60
بازدید سال : 2794
بازدید کلی : 13416

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 60
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 64
بازدید ماه : 60
بازدید کل : 13416
تعداد مطالب : 474
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدی امیرجانی مروی
تاریخ : چهار شنبه 8 بهمن 1393
نظرات

 

بیانات وزیر در روز تجمع همکاران را برآن داشت که باید پیگیر مطالبات بود چرا که در روز روشن و در مقابل چشمان بیدار همکاران 736 امضا از تجمع مشهد جمع آوری و شمارش شد ه بود ،حال آنکه مشهد تنهایکی از شهر های کشور بوده که درآن تجمع صورت گرفته بود واین تجمع در شهرهای دیگر نیز برگزار شده بود ، اگر چه این تعداد در چشم وزیر ناچیز می نمود .

برهمین اساس به درخواست همکاران در شب بعد از تجمع نامه ای خطاب به نماینده ی تام الاختیار وزیر در مشهد نوشته شده و صبح روز بعد ازتجمع به ساختمان قریشی مراجعه و نامه به دفتر ریاست دانشگاه تحویل شد ، ریاست دانشگاه روز 23 آذر به درخواست وزیر به همراه سایر روسای دانشگاه های کشور به پایتخت رفته بودند .

لازم به ذکر است که متن نامه پیگیری به همراه متن بیانیه پایانی تجمع به دفتر نماینده ی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان تحویل داده شد و 736 امضا شرکت کنندگان به رویت ایشان به عنوان و فرد شاهد و امین که در روز تجمع در محل تجمع حضور داشتند رسید .

تصویر نامه پیگری تجمع 23 آذر مشهد که به دفتر ریاست دانشگاه تحویل گردید :

 

 

پیگیری نامه مذکور قریب سه روز به طول انجامید و بالاخره بعد سه روز موفق به دیدار ریاست دانشگاه شدیم و امضاء ها برویت شخص ایشان رسید وی گفت بلافاصله بعد مراجعت از مرکز نامه به تهران فاکس شده و با دکتر کشاورز در تهران در مورد آن و همچنین قطعنامه ی تجمع صحبت شد و بند بند بیانیه پایانی برای وی خوانده شد اما چون وزیر در سفر به غرب کشور بودند قول دادند که بعداز مراجعه  پاسخ ایشان را اعلام کنند. 

انعکاس خبر تجمع در رسانه ها :

در روز تجمع با اینکه نیروهای انتظامی از اصل تجمع مطلع بودند و حضورشان در طی مراسم تجمع بیانگر آن بود اما از رسانه ها ی رسمی چون صدا و سیما و گزارشگر معروف گزارش 5 درآنجا خبری نبود و این در نوع خود جالب است که یک تصادف ساده یا ترکیدن لوله آب و گاز بلافاصله به اطلاع آن شبکه می رسد اما تجمع پرستاری با این فرازو نشیب های آن که منجر به برگزاری همایش نظام پرستاری نیز شد و در آن همه ی دوستان حضور داشتند و اطلاعیه تجمع در آن مراسم توزیع شد اما متاسفانه دوستان بی خبر بودند ،در مراجعه ای که چند روز بعد تجمع با امضا های همکاران به صدا و سیما داشتیم و اعتراض کردیم فردی که به عنوان پاسخگو در آنجا حضور داشت گفت شما بایستی چند روز قبل برگزاری مراسم را به اطلاع ما می رساندید تا پوشش دهیم که البته به ایشان عرض شد برای مراسم روز پرستار حتما خدمت می رسیم و قول پوشش مراسم آن روز را دادند .

سایت خبری دانشجو در روز تجمع حضور داشت و مصاحبه کرد و متن خبر آن را در سایت خود چاپ کرد :

 

 http://snn.ir/print/374844

کد مطلب: 374844  |  تاريخ: یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳  |  ساعت: ۱۷:۲۸


امروز؛

تجمع پرستاران در مقابل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد

تجمع پرستاران امروز در مقابل ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور بیش از 100 پرستار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، تجمع دانشجویان پرستاری در اعتراض به دیده نشدن حق و حقوق آنان در طرح تحول نظام سلامت امروز در مقابل ساختمان قریشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

 این پرستاران با در دست داشتن پلارکاردهایی با مضمون "ما خواستار برقراری عدالت در پرداخت هستیم"، "اگر پرستار نباشد تامین سلامت بیمار بسیار دشوار است"، از مسئولان دانشگاه و وزارت بهداشت و درمان خواسته شده تا وضعیت حقوقی پرستاران را سامان دهند.

 در این تجمع مهدی امیر جانی، یکی از پرستاران معترض با بیان این نکته که این تجمع همزمان با تجمع صورت گرفته در تهران اجرا می‌شود، تصریح کرد: اعتراض ما به نحوه تعرفه گذاری نامناسب انجام شده در بخش پرستاری است.

 وی با بیان این نکته که تفاوت فاحشی میان تعرفه حقوقی پرستاران با پزشکان وجود دارد، خاطرنشان کرد: شکاف عمیقی میان تعرفه حقوقی پرستاران و پزشکان وجود دارد و باید عدالت بیان شده در این بخش رعایت و بر اساس وعده داده شده حقوق پرستاران با پزشکان یک به سه شود.

 پرستار بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) در ادامه با بیان این نکته که حقوق یک پرستار در بهترین حالت خود به دو میلیون و 300 هزار تومان می‌رسد، گفت: حقوق یک پزشک از 10 میلیون در کف آغاز و تا 100 میلیون در ماه می‌رسد که این شکاف عمیقی را در بخش پزشکی ایجاد می‌کند.

 امیر جانی با بیان این نکته که کار پرستاران با کارمندان مخابرات و شرکت گاز تفاوت دارد، تصریح کرد: برای فردی که تمام عمر خود را باید در خدمت بیمار باشد و به صورت شبانه روز در بیمارستان حضور داشته باشد این رفتار و تفاوت شایسته نیست.

 پرستار بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) در ادامه با اشاره به مشکلات باز نشستگی گروه پرستاری بیان کرد: متاسفانه قانونی را در بازنشستگی پرستاری کشور ابلاغ کرده‌اند که بر اساس آن سن بازنشستگی پرستاران را 55 سالگی عنوان و این در حالی است که بیان می‌شود سن بازنشستگی پرستاران 25 سالگی است.

 وی در ادامه با اشاره به سابقه پرستاری خود در بیمارستان امام رضا (ع) گفت: من اکنون مدت 24 سال است که در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) در حال خدمت می‌باشم و 49 سال سن دارم حال اگر بنا باشد پس از 25 سال بازنشست شوم باید سال بعد بازنشسگی من تائید شود؛ اما بر اساس قانون 55 سالگی ناچارم شش سال دیگر خدمت خود را ادامه دهم.

 امیر جانی با بیان این نکته که افراد تجمع کننده در این مکان از شهرستان‌های استان و اکثرا پرستاران بخش خصوصی دولتی و دانشجوی پرستاری هستند، افزود: ما در انتظار هستیم مهرابی بهار و دیگر مسئولان برای این مشکلات تصمیمی اتخاذ کنند.

 پرستاران در بیانیه‌ای ضمن اعتراض به بی‌عدالتی‌های وزارت بهداشت و درمان مراتب همراهی و حمایت خود را از برادران و خواهران همکار در تجمع امروز بیان کرده و اعلام داشتند:

 1-ما خواستار اجرای بی قیدو شرط قانون تعرفه گذاری پرستاری با تعیین ضریب عملکرد عادلانه در حد عرف جهانی هستیم.

 2-ما خواستار اجرای عدالت در پرداخت‌ها هستیم به طوری که حداکثر اختلاف پرداخت بین تیم درمان سه برابر باشد.

 3-ما خواستار توقف فوری واریزی‌های شگفت آور مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت هستیم و معتقدیم اگر این شکاف چند صدبرابری اصلاح نشود آسیب جبران ناپذیری به اقتصاد مردم، بیماران و کارکنان تیم سلامت وارد خواهد کرد و اگر اجرایی شود دیگر آب رفته به جوی باز نخواهد گشت.

 4-ما هر گونه تهدید، تنبیه و تبعید پرستاران و هر یک از اعضای تیم درمان را که در جهت پیگیری حقوق صنفی باشد محکوم می‌کنیم.

5-روز پرستار روز میعاد بعدی ماست ما به دوستان تا روز پرستار مهلت می‌دهیم تا خواسته‌های به حق پرستاران را جامع عمل بپوشانند و این همان فرصت دو ماهه مورد نظر وزارت است. بدیهی است راهکارهای قانونی دیگری نیز می‌تواند در دستور کار قرار بگیرد از جمله آن عمل به وظایف در حد قانون اگر قرار باشد پروسیجرهای مشترک بین پزشک و پرستار را تنها پزشک بگیرد پس باید خود انجام دهد.

 6-ما از بیانیه مصوب پایانی تجمع همکارانمان در تهران و شهرستان‌های دیگر حمایت کرده و اتحاد بیشتر جامعه پرستاران ایران را تا حصول به خواسته‌هایمان که چیزی جز اجرای عدالت و رعایت حقوق مردم و کارکنان سلامت نیست را خواستاریم.

 در آینده نزدیک تفاوت تعرفه حقوقی محسوسی برای پرستاران ایجاد می‌شود

 در ادامه جواد محمودی، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" با بیان این نکته که این تجمع بر اساس مطالبات مجموعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته است، گفت: موضوع عنوان شده از سوی این دوستان  در این تجمع چیز تازه ای نیست.

 وی ادامه داد: این تجمع جهت رفع برخی مشکلات از جمله مشکل حقوقی پرستاران است که وزارت نیز در جریان این مشکلات بوده و این نکته دارای اهمیت است که ما مشکلات همه گروه‌های خود در پیراپزشکی و پزشکی را دنبال می کنیم و به صنف خاصی نمی‌پردازیم.

 مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به اهمیت کار نیروی پرستاری گفت: کادر پرستاری چه از لحاظ تعداد نیرو و چه از لحاظ ارائه خدمات در بالاترین سطوح در بخش پزشکی قرار دارند که باید برای این مشکلات پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

 محمودی با بیان این نکته که باید مراقب باشیم در میان این جمعیت افرادی نباشند که در پی سوء استفاده از این تجمع باشند، تصریح کرد: ما همه اعم از مراکز دولتی، خصوصی، تامین اجتماعی  و غیره یک گروه هستیم که تلاش داریم مشکلات کل مجموعه را حل کنیم.

 وی با بیان این نکته که کمبود نیروی انسانی از مهمترین مشکلات پرستاری در کشور محسوب می شود، خاطرنشان کرد: بر این اساس برنامه داریم در سال آینده نیروی انسانی مورد نیاز خود را تامین کرده و استخدام نیرو داشته باشیم.

 مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به توزیع عادلانه مطالبات در بازار کار نیروی انسانی گفت: دولت و دانشگاه تلاش دارند در کنار هم این مشکلات را حل کند و نباید در این خصوص نگرانی وجود داشته باشد.

 محمودی با اشاره به این نکته که باید در یک فضای راحت این مشکلات را حل کرده و تجمع امروز نیز بسیار آرام و منطقی پیش رفت، گفت: با توجه به برنامه نظام تحول سلامت مراجعات به بخش‌های بیمارستان‌های دولتی بسیار شدید شده است به نحوی که با هجوم بیمارستانی روبه رو شده ایم.

 وی ادامه داد: در این شرایط نوبخت اعلام کرد که در سال آینده یک برآورد نیرو انجام خواهیم داد و در یک سال آینده استخدام نیرو در بخش‌های مختلف پزشکی را خواهیم داشت.

 افزایش استخدام پرستار مرد در سال آینده

 مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این نکته که در حال حاضر به صورت اهداف کوتاه مدت تعدادی نیروی دانشجویی را وارد کار کرده‌ایم، افزود: معاونت راهبردی ریاست جمهوری و وزارت بهداشت متعهد شده است استخدامی نیروی انسانی در بیمارستان‌های دولتی را در سال آینده داشته باشد.

 محمودی با بیان این نکته که به اندازه همین 50 درصدی که نیرو داریم در قسمت‌های مختلف اعم از پرستاری، کاردان  و کارشناس اتاق عمل، هوشبری و کمک پرستار، نیروی انسانی نیازمند است گفت: این نیاز در بخش پرستاری در خصوص نبود پرستاران مرد بیشتر دیده می‌شود.

 وی با اشاره به سختی کار در شیفت‌های شبانه برای خانم‌ها افزود: بنا داریم در سال آینده بیشترین نیروهای خود در پرستاری را از میان آقایان انتخاب کنیم تا با افزایش نیروی مرد مشکلات پرستاران خانم به دلیل داشتن فرزند و وظایف همسرداری مرتفع شود.

 با اضافه شدن 2000 نیرو در سال آینده مشکلات حل می‌شود

 مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد نیروهای پزشکی در بخش‌های مختلف را 6000 نفر عنوان و بیان داشت: اگر به این مجموعه که شامل کاردان و کارشناس اتاق عمل، هوشبری و کمک بهیاران را  می‌شود 2000 نفر اضافه شود بسیاری از مشکلات ما حل شدنی است.

 محمودی متذکر شد: در میان تجمع کنندگانی که امروز در این ساختمان اجتماع کرده اند پرستارانی از بخش خصوصی، تامین اجتماعی، نزاجا و دانشگاه وجود داشتند که باید بر اساس تیپ افرادی که در این تجمع وجود داشتند تصمیم لازم را اتخاذ کنیم.

 وی با بیان این نکته که همه این افراد از جامعه علوم پزشکی محسوب و برای رفع مشکل عنوان شده از سوی آنان تلاش خواهیم کرد، گفت: در بحث حقوقی که خواسته اصلی تجمع کنندگان بود تا چند ماه آینده تغییر محسوسی را ایجاد خواهیم کرد.

 مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که هر بیمارستانی به صورت جداگانه در حال برآورد این تفاوت قیمت در بیمارستان تحت پوشش خود به صورت آزمایشی و پایلوت است، خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما از تمام تلاش های حفظ جایگاه بیمار و سلامتی او است و باید صبوری را تجمع کنندگان در رفتار خود داشته باشند تا به پاسخ های مناسب برسیم.




چاپ خبر

 همچنین سایت خانه پرستار خبر تجمع مشهد را انتشار داد :

 

http://www.khp.ir/NewsDetails.aspx?id=1101

 

تجمع اعتراض‌آميز تعدادي از پرستاران در مشهد
ارسال شده در تاریخ : 26 / 9 / 1393
تعداد بازدید : 883 )
نویسنده :  administrator

 

تعدادي از پرستاران مشهدي در پي اعتراض به تعرفه‌هاي پرستاري، افزايش شيفت کاري و پيگيري ساير مطالبات خود در ساختمان قريشي مشهد تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، صبح امروز، 23 آذرماه ساختمان قريشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد واقع در خيابان دانشگاه مشهد شاهد تجمع تعدادي از پرستاران بود که خواستار عملياتي شدن مطالبات خود بودند.

در حياط اين ساختمان پرستاران و دانشجويان رشته پرستاري برگه‌هايي در دست داشتند که حاوي اين نوشته‌ها‌ بود:«تجمع ما سياسي نيست، بلکه کاملا صنفي است» و «ما خواستار برقراري عدالت در پرداخت هستيم».

مصاحبه نمي‌کنيم

به اين افراد برگه‌هايي تحت عنوان بيانيه براي تجمع ارائه شده بود که يکي از بندهاي اين بيانيه عدم هرگونه صحبت و مصاحبه در مورد تجمع با خبرنگاران بود به همين دليل هيچ‌ يک از پرستاران حاضر به مصاحبه نشدند.

دکتر محمدرضا دارابي، معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد براي پاسخ به مطالبات و گفته‌هاي پرستاران روي سکو رفت و اظهار کرد: سختي‌هاي کار پرستاران که وظيفه عمده در همراهي بيمار را دارد، بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي افزود: مسوولان وزارتخانه اين سختي‌ها را به عينيت مشاهده کرده‌اند و مشکلات شما را مي‌دانند.

مشکلات در فضاي دوستانه قابل حل است

معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ادامه داد: وظيفه خود مي‌دانيم که از قشرهاي مختلف دانشگاه علوم پزشکي دفاع کنيم و اين مشکلات در جو دوستانه بهتر از جو خصمانه حل مي‌شود.

دارابي به موضوع حقوق پرستاران و پزشکان اشاره و عنوان کرد: هدف سلامت مردم است اما بايد حقوق کادر درماني رعايت شده و تصورجدايي بين پزشک و پرستار ايجاد نشود، بايد حقوق پزشک، پيراپزشک،پرستار و ... عادلانه پرداخت شود.

دارابي عنوان کرد: مسوولان وزارت بهداشت از مسائل و مشکلاتي که شما جامعه پرستاري امروز مطرح مي‌کنيد،آگاه هستند.

يکي از پرستاران با صداي بلند گفت:اما آنان چشم‌هايشان را به روي مشکلات بسته‌اند.

3 ماه صبر کنيد

دکتر جواد محمودي، مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در اين تجمع اظهار کرد: جامعه پرستاري تاکنون معروف به صبر بوده است بنابراين توصيه مي‌کنم تا سه ماه آينده نيز صبر کنيد زيرا مطمئنا تغييرات خوب اتفاق مي‌افتد.

وي ادامه داد:متاسفانه قانون ارتقاء بهره‌وري در مراکز درماني غير از دانشگاه به صورت دست و پا شکسته اجرا شده است و اميدواريم اين قانون براي همه و در همه جا اجرايي شود.

محمودي گفت: تعداد زيادي از تجمع‌کنندگان حاضر مربوطبه بخش غيردولتي هستند.

روز پرستار استعفا مي‌دهم

افراد در بين سخنراني مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد در خصوص استعفاي وي موضوعاتي را مطرح کردند که دکتر محمودي بيان کرد در صورتي که مشکلات شما با استعفاي من رفع مي‌‌شود من روز پرستار استعفا مي‌دهم.

كمبود 2000 نفر كادر درماني در دانشگاه

محمودي در حاشيه اين مراسم در پاسخ به سوال ايسنا، گفت: در حال حاضر 6000 نيروي پرستاري در دانشگاه علوم پزشكي مشهد وجود دارد اما به حدود 2000 هزار كادر درماني ديگر هم نيازمنديم.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشکي مشهد ‌اظهار كرد: يكي از مشكلات جامعه پرستاري كمبود نيروي انساني است كه در حال حاضر حداقل در کشور نيازمند 50 درصد افزايش نيرو افزون بر نيروهاي فعلي هستيم.

محمودي اظهار كرد: كمبود نيروي پرستاري يك مشكل كشوري است اما استان ما نيز بايد به ميانگين‌هاي كشوري برسد.

وي اضافه كرد: بايد ضريب افزايش نيرو را به حدي برسانيم تا پرستار در نهايت آرامش و بدون دغدغه به كارش ادامه دهد.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به كمبود نيروي پرستاري مرد، افزود: براي اين موضوع تمهيداتي انديشيده شده كه در سال‌هاي آينده دانشجويان پرستاري پسر بيشتر جذب شوند زيرا برخي اقدامات درماني را بايد مردان انجام دهند همچنين حضور در برخي از شيفت‌ها براي پرستاران زن سخت است.

مشکلات جديد نيست

وي گفت: موضوعي كه دوستان به دليل آن امروز تجمع كرده‌اند مشکل جديدي نيست و مطالبات گذشته است اين‌ها مطالباتي دارند كه از مجامع خاص قانوني در حال پيگيري است، پرستاران تصور مي‌كردند كه مسوولان در جريان مشكلات آنان نيستند در حالي كه ما از درون پرستاران هستيم و از مشكلات آنان آگاه هستيم.

محمودي عنوان كرد: تيم پرستاري به لحاظ تعداد نيرو و زمان ارائه خدمت بيشترين تاثيرگذاري را دارد و به هر حال اين قشر انتظاراتي هم دارند كه بايد عملي شود.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بيان اينكه جامعه پرستاري شامل مجموعه‌هاي دانشگاهي،‌تامين اجتماعي و .. است، گفت: كمبود نيروي انساني در كل كشور مشهود است و قرار شده در سال آينده تعداد زيادي نيرو وارد مجموعه‌هاي درماني شوند.

وي خاطرنشان كرد: مطالبه ديگر پرستاران پرداخت عادلانه به کادر درماني است كه اين موضوع نيز در دستور كار دولت و دانشگاه علوم پزشكي مشهد است.

محمودي با اشاره به اينكه جامعه پرستاري كه امروز تجمع كردند معترض نيستندبلكه در فضايي آرام مطالبات خود را خواستارشدند، اظهار كرد: بايد قبول كنيم با توجه به برنامه تحول نظام سلامت در بخش‌هاي دولتي اقدامات درماني به نسبت گذشته بيشتر شده و مردم نيز مراجعات بيشتري به مراكز دولتي دارند به همين دليل فشار بيشتري نيز به نيروهاي مجموعه و كادر درماني وارد شده است.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: طبق گفته دكتر نوبخت، معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس‌جمهور، از وزارت بهداشت خواسته شده كه برآورد تعداد نيروي انساني در كل كشور داشته باشد تا كمبودها مشخص شده و اين كمبود در سال آينده از طرق مختلف جبران شود.

وي اظهار كرد: در حال حاضر به صورت مقطعي و كوتاه مدت با وارد كردن نيروهاي دانشجو به مجموعه درماني اقداماتي در راستاي کمبود نيروي انساني صورت گرفته همچنين اخيرا نيز آزموني براي جذب نيرو برگزار شده تا بخشي ازاين كمبود جبران شود.

محمودي گفت: اعتقاد داريم كه بايد موضوع كمبود نيروي انساني را بيشتر پيگيري كنيم زيرا اين موضوع در مرحله اول به بيمار ضربه مي‌زند؛ زماني كه هدف ما ارائه خدمت خوب به بيمار است در هر جايي از كادر درماني نقصي پيدا شود، صدمه اصلي را بيمار مي‌بيند.

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: اميدواريم در سال آينده با وعده‌هايي كه وزارتخانه داده است استخدام‌هايي را براي كادر درماني ازجمله پرستاري داشته باشيم.

مشکلات، پرستاران را بي‌رغبت کرده است

وي افزود: متاسفانه مشكلاتي كه در حال حاضر وجود دارد موجب شده كه پرستاران آن طور كه بايد و شايد با رغبت به كار خود نپردازند.

محمودي افزود: جنس تجمع‌كنندگاني كه امروز در اين مكان حاضر شدند از گروه‌هاي مختلف بودند و عده زيادي مربوط به بخش غيردولتي يعني تامين اجتماعي،‌نيروهاي مسلح و دانشگاه آزاد بودند و به تبع مطالبات آن‌ها نيز مختلف است.

اجراي طرح تعرفه‌گذاري پرستاري از آبان سال جاري

مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد در خصوص تعرفه‌گذاري پرستاري، عنوان كرد: اين موضوع در حال حاضر در حال بررسي است و با تمهيداتي كه ديده شده انتظار مي‌رود ظرف چند ماه آينده تغييرات فاحشي را شاهد باشيم.

وي با بيان اينکه از اول آبان ماه امسال طرح تعرفه‌گذاري پرستاري در حال اجرا مي باشد افزود: در حال حاضر كليه دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سطح كشور موظف هستند اين طرح را در يك بيمارستان به صورت آزمايشي اجراکنند.

محمودي افزود: دانشگاه علوم پزشكي مشهد پاسخگوي مستقيم پرستاران و كادر درماني است اما بخش خصوصي نيز مطالباتي را دارد كه هر چند اين سازمان‌هاوابسته به غير از وزارت بهداشت هستند باز هم پيگير كار آن‌ها هستيم.

در نهايت پرستاران حاضر در تجمع خواستار برگزاري يک جلسه در نظام پرستاري با حضور دکتر مهرابي‌بهار، رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد و نمايندگان جامعه پرستاري شدند.


انتهاي پيام

 

 
 
 


تعداد بازدید از این مطلب: 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








http://khp.ir
کمیته پیگیری مطالبات پرستاری استان خراسان بدنبال تجمع 23 آذر پرستاران معترض در سراسر کشور از جمله در مشهد و به دنبال دعوت دفتر محترم رییس جمهور برای پیگیری خواسته های معترضین در آن روز تشکیل گردید . در کمیته خراسان نماینده هایی ازبیمارستان های مختلف شهر مشهد و نیزشهرستان های مختلف استان حضور دارند واین کمیته ها محل تصمیم گیر واعلام خواسته های پرستاران در سطح کشور می باشند .


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود